Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

Nieuw - Leven zonder afval

leven zonder afval omslagHet is bijna zover! Het nieuwe boek Leven zonder afval van Emily-Jane Townley ligt bijna in de winkel. Nog maar een weekje wachten en jij kunt dit boek in je handen hebben, maar voor nu hebben we vast het e-book klaargezet. Het is belangrijk om binnen te blijven nu, en met Leven zonder afval kun je meteen aan de slag met een minimalwaste-lifestyle. 

Lees meer...

Eindejaarsactie: Feestelijke gerechtjes met korting

Het najaar is de ideale periode om met elkaar aan tafel te gaan. Koop nu de boeken in de serie Feestelijke gerechtjes om te delen met korting. 

Lees meer...

Proef de keuken van Cyprus

CyprusHet nieuwste boek van Georgina Hayden is uit: Cyprus. Ze deelt al haar favoriete familierecepten uit de bijzondere Cypriotische keuken. Laat je verbazen door de smaken!

Lees meer...

Ontdek het gemak van De snelle bakplaat

De snelle bakplaatNa het grote succes van De groene bakplaat is er een tweede kookboek uitgekomen: De snelle bakplaat. Laat de oven het werk doen en zet binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel.

Lees meer...

Green Kitchen is KOOKBOEK VAN HET JAAR

Green kitchen wintVrijdagavond 10 november werd bekend dat The Green Kitchen at Home Kookboek van het jaar 2017 is geworden. Een 5-koppige vakjury heeft het boek gekozen uit zes genomineerde titels. We zijn heel trots op onze auteurs David Frenkiel en Luise Vindahl voor hun constante stroom prachtige en inspirerende boeken.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips