Altamira

Altamira - Voor verdieping en inzicht

Een boekje over geheimen

een boekje over geheimenWat is 'goed', en wat is 'kwaad'? Het leven zit vol met zulke vragen. Een boekje over geheimen van Khalil Gibran bevat meer dan honderden fabels, verhalen en gedichten over het leven en de mysteries van het spirituele pad. 

Lees meer...

Pauze

Pauze

Soms moet je stoppen om verder te gaan. 

Lees meer...

Gelukkig zijn moet je durven kaartenset

Gelukkig zijn moet je durven kaartensetRosalinda Weel ken je natuurlijk van haar boeken Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde. Maar wist je dat zij ook een inspirerende kaartenset heeft gemaakt voor het eerstgenoemde boek?

Lees meer...

Doe mee aan de Unplug challenge!

UnplugWe leven in een drukke, gestreste en door technologie gedomineerde wereld. Je smartphone speelt daarin een belangrijke rol. Dagelijks kijk je gemiddeld meer dan 200 keer op je telefoon! Wat zou er gebeuren als je iedere dag je smartphone een minuut weglegt, en er ook echt even niet op mag?

Lees meer...

Het antwoord is liefde

Het antwoord is liefdeDe liefde is een van de meest beschreven en bezongen onderwerpen ooit. Daarbij lijkt het vooral te gaan om relaties met anderen of met jezelf. Toch is de ware liefde, de echte liefde, veel groter dan dat.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips