Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

Vacature: stagiair gezocht

Ben jij geïnteresseerd in publiciteit, online en blogs gecombineerd met lifestyle boeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op de afdeling publiciteit van de lifestyle fondsen van uitgeverij Altamira, Becht, Hollandia en Dominicus zijn we op zoek naar een stagiair.

Lees meer...

Top 5: Bakboeken van Becht

magische taart kers

We zouden willen dat het nog zomer was, helaas zit het weer ons niet mee. Maar we kunnen de warmte en gezelligheid wel in huis halen: alles wat je nodig hebt is een warme trui, een oven, en een aantal goede ingrediënten. O ja, en een van deze vijf bakboeken van Becht.

Lees meer...

Basisboek India genomineerd voor Kookboek van het jaar 2016

India cover def.

Ons Basisboek India is genomineerd voor Kookboek van het jaar 2016! Wat zijn wij blij! Ben je ook zo dol op dit kookboek? Breng dan snel je stem uit. 

 

Om de nominatie te vieren geven we vijf exemplaren weg, lees snel verder hoe jij er een kan winnen.

Lees meer...

Mosselen in bouillon van chilipeper, gember en curryblaadjes

India 2dDeze mosselen in een pittige kokos-gemberbouillon zijn een verrassende Indiaase variatie op de mosselen met friet, zoals we die in Nederland gewend zijn. Dit recept biedt de originele en pure smaak van de Indiaase keuken zonder al te lang in de keuken staan. Sterker nog, na een voorbereiding van 20 minuten en een bereiding van vijf is het gerecht klaar op tafel te zetten.

Lees meer...

De lekkerste recepten met Avocado

omslag avoIn Avocado staan meer dan 30 recepten met deze groene vrucht in de hoofdrol. Colette Dike, de auteur van dit boek, is bekend van haar prachtig vormgegeven Instagram account @fooddeco. Dit boek is een échte aanvulling op dit prachtige account.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips